Kelp en Aloë Vera - Natuurlijk en Krachtig!

Stop scheerirritatie met SoftShave en
bereik een gladder scheerresultaat!

Kelp heeft een bacterie en schimmel dodende werking op de huid

Kelp – een bacterie en schimmel dodende zeewiersoort..

Aan SoftShave is het natuurlijke ingrediënt Kelp toegevoegd. Kelp is een zeewiersoort dat om zijn krachtige werking al eeuwen lang gebruikt wordt in diverse reinigingsmiddelen. Kelp bevat bestanddelen die een bacterie en schimmel dodende werking hebben en daarom uitstekend toegepast kan worden bij de behandeling van scheerirritatie.

Scheerirritatie zoals ingegroeide haartjes en scheerbultjes ontstaat namelijk onder invloed van een schimmelbacterie (fungus) die tijdens het scheren de huid ingedrukt wordt. Kelp in SoftShave zorgt ervoor dat deze schimmelbacterie geen kans krijgt schade aan te richten.

Door Kelp aan SoftShave toe te voegen is een fijne scheer emulsie ontstaan die een gladde laag op de huid achterlaat. Hierdoor is de huid goed te scheren, wordt de huid verzorgd én blijft de huid soepel en zacht.

Aloë Vera heeft een verzorgende en helende werking op de huid

Aloë Vera – een geneeskrachtige en helende werking..

SoftShave bevat naast Kelp ook het krachtige natuurlijke ingrediënt Aloë Vera. Aloë Vera staat bekend om zijn geneeskrachtige en helende werking en wordt voor veel verschillende doeleinden gebruikt. Zo wordt het onder andere toegepast in diverse huidverzorgingsproducten.

Ook Aloë Vera heeft schimmel en bacterie dodende eigenschappen. SoftShave heeft dus een tweevoudige werking tegen scheerirritatie. Dit is ook de reden dat SoftShave zo goed werkt, nog niet eerder was er zo'n bijzonder en krachtig product op de markt!

Aloë Vera helpt de huid tevens te kalmeren waardoor huidirritaties zoals scheerirritatie extra snel zal verdwijnen.

Ingrediëntenlijst SoftShave

Hieronder vindt u een opsomming van alle ingrediënten die in SoftShave verwerkt zijn.

Aqua, sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Sodium Styrene/Acrylates Copolymer, Triclosan, Aloë Barbadensis, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Citric acid, Kelp.