Ervaringen en reacties van tevreden gebruikers!

Stop scheerirritatie met SoftShave en
bereik een gladder scheerresultaat!

'Mijn intieme delen zien er weer glad en verzorgd uit'

Altijd had ik last van rode bultjes en soms ingegroeide haartjes na het scheren van mijn intieme delen. Op mijn benen had ik hier geen last van. Ik schaamde mij er best voor want het zag er niet hygiënisch uit en daarbij voelde het ook niet prettig aan. Op internet zocht ik naar een oplossing en kwam zo bij SoftShave terecht. Het product sprak mij direct aan, het werkt echt super! Mijn huid voelt zacht en schoon aan en is helemaal niet meer geïrriteerd. Mijn bestelling werd al binnen 1 dag bezorgd!

Janneke Kraans
Disclaimer

'Al binnen 2 dagen was ik van mijn probleem af'

Omdat ik niet zoveel borsthaar heb en het er daarom ook niet echt stoer uitziet als ik het laat staan, scheer ik al jaren mijn borst. Ook mijn buik, oksels, mijn geslachtsdelen en mijn billen. Ondanks dat ik slechts 5 dagen doe met een scheermesje had ik af en toe een ingegroeide haar. Meestal merkte ik dat omdat het al na een paar uur begint te jeuken en de volgende was het dan al ontstoken. Ik kreeg dan een bult die echt pijnlijk was na een paar dagen. Soms liep ik wel een maand te kwakkelen met stuk prikken en het haartje er uit proberen te halen. Ik vond dit zo'n drama dat ik overwoog om dan maar niet meer mijn lichaamsbeharing te scheren .

Tot mijn partner een stukje las over SoftShave. Zij heeft het direct besteld omdat het direct helpt als je al een ingegroeide haar hebt. Ik ben direct begonnen toen het binnen was. De volgende dag was de pijn en de druk al weg! Twee dagen later was het bultje een donker vlekje geworden met een dun huidje waardoor je het haartje zag zitten. Dit haartje was zo gepakt en naar buiten getrokken. Sinds die tijd scheer ik alles en zelfs mijn gezicht met SoftShave en heb nooit meer last gehad. Als ik het zelf niet gebruikt had, had ik nooit geloofd dat het zo goed zou werken.

Stefan Duprey
Disclaimer

'SoftShave werkt vele malen beter dan een gewone scheergel'

Per toeval las ik op een beautyblog over SoftShave. Omdat ik het leuk vindt nieuwe dingen uit te proberen en mijn vriend best vaak last had van scheerirritatie besloot ik het aan te schaffen. Het product is duurder dan een normale scheergel, maar voor een goed product betaal ik graag iets meer.

Dat het 100% natuurlijk is en verzorgend is voor de huid vind ik erg fijn. Mijn vriend en ik zijn erg enthousiast over SoftShave! Het is niet alleen een super fijne scheergel, ook werkt het als een soort voedende crème voor de huid én heeft het mijn vriend van zijn scheerirritatie afgeholpen. Wij raden dit product absoluut aan!

Romy Mierke
Disclaimer

'Helemaal geen last meer van ontstekingen!'

Ik heb al jarenlang problemen met scheren, ik kwam in contact met SoftShave via mijn broer. Ik werd al jong kalend en ben gedwongen mijn hoofd te scheren, ik had daar vaak ontstekingen van door ontstoken plekken. Ook op andere delen op mijn lichaam scheer ik mezelf ook aangezien ik een hele tijd als professioneel body builder aan wedstrijden heb deelgenomen, vaak ook gepaard met ontstekingen en bultjes. Nu ik SoftShave gebruik ben ik daar van verlost. Het is gemakkelijk aan te brengen, bovendien geurloos dus je merkt er wat dat betreft niets van. Het werkt voor mij ongelofelijk goed.

Sam Wienk
Disclaimer

'Getest door Beauty Bloggers'

Wist u dat SoftShave ook getest is door Beauty Bloggers? Benieuwd naar hun reacties? Hieronder vindt u de links naar een aantal reacties van Beauty Bloggers.


Klik hier voor de video van Beauty Blogger Kim van inspiredbybeauty.nl
Klik hier voor de review van Sunseeree van de Blog koalabeautymama.nl
Klik hier voor de review van Beauty Bloggers Myrna & Linda van Beautyadvies.com

Uitslag 2018 Scheerenquete

Bekijk nu de Uitslag scheer enquête 2018